EN | CZ | SK

Jak podat žádost o L Visa?

žádost o L Visa

Jak podat žádost o L Visa ?

Předtím, než podáte žádost o L Visa, budete muset vědět, co potřebujete získat, abyste byli úspěšní. L-1A vízum dává pracovníkovi možnost přijít do USA přes jeho / její společnosti. To je však možné pouze v případě, že společnost působí v mezinárodním měřítku a pouze v případě, že má dceřiné společnosti nebo pobočky ve Spojených státech. Stojí za zmínku, že vízum je velmi vyhledávané, aje pro vás důležité být přesný a upřímný při žádosti o L-1A víza.

Formuláře potřebné pro L-1A Visa

Hlavním dokumentem, který musí být podán, je formulář I-129. Musíte mít na paměti, že ho může vyplnit jen váš zaměstnavatel. Formulář bude obsahovat informace o zaměstnanci a firmě. Formulář bude muset být dokončen pomocí velmi přesné sady instrukcí poskytnutých USCIS. Každé pole bude muset být vytištěny nebo napsány v černé nebo modré barvě. Navíc váš zaměstnavatel bude muset poskytovat přesnou odpověď každé sekci. Je možné, že některé úseky nebudou mít nic společného s jednotlivcem, což je důvod, proč váš zaměstnavatel bude muset psát “N / A” v těchto jednotlivých oblastech. Místo na odpověď nesmí zůstat prázdné.

Kde podat žádost o vízum?

L-1A vízum lze snadno podat v jedné ze dvou zpracovatelských center v Kalifornii a Vermontu. Ale můžete také provést celý proces on-line. Máte také možnost podat fyzické kopie na adresy nalezené ve formuláři I-129. Většina aplikací vyžaduje platbu 325 dolarů ve formě poplatku za žádost spolu s dalším 500 dolarovým poplatkem za “odhalování podvodů”. Můžete provést nezbytné platby prostřednictvím poštovní poukázky nebo šekem, ale musíte mít na paměti, že je nevratný.

Kdy můžete podat žádost o vízum?

Jakmile se vaše služby vyžadují v USA, budete muset požádat o L-1A vízum hned. Měli byste poddat žádost nejméně 45 dní před skutečným zaměstnáním. Je také důležité, abyste pochopili, že musíte být důkladný a pravdivý, protože podvod se trestá podle zákona.

Co lze očekávat od žádosti?

Informace žádané ve formuláři I-129 jsou jednoduché. Není to tak složité, jak by se to mohlo zdát, a ve skutečnosti se zabývá jen informacemi týkajícími se kvalifikace, práce a pobytu zaměstnance.

Pokud budete mít tyto skutečnosti na paměti, bude pro Vás mnohem snazší podat žádost o L-1A Visa. V případě nejasností se však obraťte na odbornou a kvalifikovanou pomoc.

Líbil se Vám tenhle článek? Sdílejte ho nebo dejte LIKE.

Nezapomeňte Přihlaste se do našeho Newsletter Immigration Biz a získejte ZDARMA e-book Jak získat E2 víza do USA a také získáte týdenní aktualizace ZDARMA!


0 comments… add one

Chci FREE EBOOK!

E2-investment-visa-usa-English-150thumb

Napsali o nás