EN | CZ | SK

Jaké jsou výhody pracovního L visa (L-Work Visa)?

L-Work Visa

Jaké jsou výhody pracovního L visa (L-Work Visa)?

Jednotlivci, kteří se chtějí přestěhovat do USA, tak mohou učinit prostřednictvím pracovního L víza. Toto nepřistěhovalecké vízum bylo vytvořeno pro lidi, kteří chtějí pracovat v USA. Je mnoho firem, které využívají tuto možnost na získání kvalifikovaných zaměstnanců ze zámoří, kteří by pro ně pracovali. Výhodou je, že žadatel během zaměstnání nemusí mít trvalý pobyt v USA. Pokud se chcete dozvědět více o L-pracovním vízu a jeho výhodách v porovnání s ostatními vízovými programy, tak čtěte dál.

Žádné vládne potvrzení není třeba

Na rozdíl od různých jiných vízových programů, v tomto případě neexistuje ministerstvo práce (Department of Labor-DOL), které by se mohlo míchat do vaší žádosti o pracovní vízum. Zaměstnavatel však stále musí předložit klíčové dokumenty k ověření oprávněnosti podnikání v zahraničí a její dceřské společnosti v USA. Oba faktory existují jako kvalifikované entity, které působí mezi zahraničními a americkými společnostmi. To bude mít za následek, že jejich vztah bude podobný vztahu jaký je mezi pobočkami. Tento vztah bude více vyhovovat zaměstnanci a pomůže mu spíše získat trvalý pobyt.

Není povinné osvědčení zaměstnavatele

L-1 visa nabízí stejný počet výhod zaměstnavatelům, jako nabízí zaměstnancům. Zaměstnavatel nebude muset podat žádost o stavu práce, a nebude muset prokázat, že kvalifikovaní pracovníci v USA nejsou k dispozici. Vy, nebo váš zaměstnavatel, se nebudete muset znepokojovat zajišťováním důkazů z agentur, které jsou povinné pokud chcete získat zelenou kartu.

Žádné mzdové požadavky

Jedna z nejlepších vlastností L-1 pracovního visa je, že neexistují žádné mzdové požadavky. Kromě toho, pro vašeho manžela / manželku bude snadnější získat dokumenty, které mu umožní pracovat na základě L-2. To znamená, že mohou pracovat v USA, což však není možné při H-4.

Je dostupná blanketní žádost pro L pracovní víza

Firmy, které pravidelně vyplňují žádosti o L-pracovní vízum mají nárok na blanketní žádost. Celý proces přijímání a schvalování L1A / B visa bude rychlý a jednoduchý. To může sloužit na váš prospěch, protože většina papírování a přípravy dokumentace bude předem provedena vaším zaměstnavatelem. Tím se zvyšuje vaše šance na získání víza a pobytu a ušetří vám to více než polovinu času, který je potřebný při H1B vízech.

Pokud budete splňovat požadavky L-pracovního visa, tak nebudete mít žádné problémy s přesunem do USA spolu se svou rodinou. Jak již bylo zmíněno, jednou z klíčových výhod L-pracovního víza je, že s L pracovním vízem budete moci požádat o vydání zelené karty po roce, a to bez komplikovaného, složitého a zdlouhavého procesu.

Líbil se Vám tenhle článek? Sdílejte ho nebo dejte LIKE.

Nezapomeňte Přihlaste se do našeho Newsletter Immigration Biz a získejte ZDARMA e-book Jak získat E2 visa do USA a také získáte týdenní aktualizace ZDARMA!


0 comments… add one

Chci FREE EBOOK!

E2-investment-visa-usa-English-150thumb

Napsali o nás