EN | CZ | SK

Jaká je délka procesu schvalování L Visa?

schvalování L Visa

Jaká je délka procesu schvalování L Visa?

Podání žádosti o L víza se může na první pohled zdát jako složitý proces, pokud však budete upřímný a budete poskytovat přesné informace, můžete tento proces urychlit a zjednodušit. Mnoha lidem se nepodaří uspět, protože nesplňují stanovené požadavky, nebo proto, že nemyslí na čas, který je potřebný při vyřízení víz, když si plánují cestu. Vše musí být v souladu, předtím než vám bude uděleno povolení ke vstupu do USA. Zde je vše, co potřebujete vědět o L vízech a potřebném čase při zpracování vašeho požadavku.

Způsobilost k L víza

L víza jsou rozděleny do dvou samostatných kategorii. L 1A víza jsou určeny pro vedoucí pracovníky a manažery a L 1B víza pro specializované zaměstnance, jako jsou např. počítačoví programátoři nebo účetní. Abyste mohli požádat o L 1 víza, tak musíte mít nárok na první typ těchto víz. Téměř každý jedinec pracující pro společnost minimálně jeden rok jako výkonný manažer z předchozích tří let má právo na L1 víza.

Žádost o L víza

Pokud máte oprávnění na L víza, můžete o ně požádat. K žádosti však budete muset připojit i další dokumenty. Mezi tyto dokumenty patří:

- Formulář DS-160

- Vyplněná žádost s přiloženou aktuální fotografií

- Platný pas

- Schválený formulář I-797

- Kopie formuláře I-129, který je vyplněn vaším zaměstnavatelem

Délka procesu schvalování

Po shromáždění potřebných dokumentů, je můžete odeslat poštou nebo on-line. Po podepsání dokumentů trvá 2 až 4 měsíce, dokud se vaše žádost vyřídí. Pokud je vaše žádost podpořena L1 blanketový souhlasem, tak to trvá do tří týdnů.

Celý tento proces schválení můžete urychlit pomocí prémiového programu, který nabízí USCIS. Pokud zaplatíte 1000 USD, tak celý proces nebude trvat déle než 15 dní. Pokud by nastaly nějaké komplikace, tak budete okamžitě kontaktováni, abyste doplnili požadované informace.

L víza vyprší po třech letech, mohou být však prodloužena o další dva roky. Vzhledem k tomu, že L víza jsou pracovním typem víz, tak správná dokumentace je zárukou úspěchu vaší žádosti.

Bylo by pro Vás vhodné, abyste se poradili s osobou, která již tímto procesem prošla a která Vám může poskytnout velmi cenné informace, abyste se vyhnuli všem možným chybám, a aby vaše žádost byla úspěšně schválena.

Líbil se Vám tenhle článek? Sdílejte ho nebo dejte LIKE.

Nezapomeňte Přihlaste se do našeho Newsletter Immigration Biz a získejte ZDARMA e-book Jak získat E2 víza do USA a také získáte týdenní aktualizace ZDARMA!


Comments on this entry are closed.

Chci FREE EBOOK!

E2-investment-visa-usa-English-150thumb

Napsali o nás