EN | CZ | SK

Jaké jsou požadavky na získání L1-A Manager Visa?

L1-A Manager Visa

Jaké jsou požadavky na získání L1-A Manager Visa?

L1-vízum je určeno pro manažery a vedoucí nadnárodních společností.

Je důležité si uvědomit, že L1-vízum je dvoj-záměrné vízum, na rozdíl od jiných víz. Také nemusíte pracovat jen v USA. To znamená, když pracujete na částečný úvazek jako vedoucí pracovník ve Spojených státech, pro získání tohoto víza můžete svobodně cestovat mimo USA kdykoliv budete potřebovat.

Požadavky:

* Musíte být úředníkem, manažerem nebo vedoucím
* Musíte žádat pouze dočasné pracovní postavení, i když L1A je dvoj-zámerové vízum a umožňuje později požádat o vydání zelené karty.
* V uplynulých třech letech, musíte mít pracoval minimálně 1 rok ve společnosti.
* Musíte být vedoucím celé společnosti nebo jejích složky.

Jak podat žádost?

Nejprve musíte podat žádost na USCIS, formulář I-129. Kromě toho musíte mít dokumentaci, která dokazuje výše uvedené požadavky. Pokud již žijete ve Spojených státech, můžete požádat, aby váš stav změnily. Manželé a děti mohou také podat žádost a mohou jim být uděleny L-2 víza, pokud L1-vízum je schváleno.

Pro více informací o EB-5 zelené kartěE-2 investorských vízech nebo o L-vízech neváhejte kontaktovat Immigrationbiz.cz.

Líbil se Vám tenhle článek? Sdílejte ho nebo dejte LIKE. Nezapomeňte Přihlaste se do našeho Newsletter Immigration Biz a získejte ZDARMA e-book Jak získat E2 víza do USA a také získáte týdenní aktualizace ZDARMA!


0 comments… add one

Chci FREE EBOOK!

E2-investment-visa-usa-English-150thumb

Napsali o nás