EN | CZ | SK

Jaké jsou základní požadavky pro získání EB 5 visa?

EB 5 visa

Jaké jsou základní požadavky pro získání EB 5 visa?

Chcete-li získat trvalý pobyt v rámci programu EB-5 víz, musíte splňovat určité požadavky. Pokud máte problémy s porozuměním základúm programu a toho, co musíte udělat, aby byly vaše požadavky považovány za způsobilé, čtěte dál.

Pochopení vízového programu.

Obecně platí, že program je určen pro jednotlivce, kteří mohou splnit kapitálové požadavky a vytvořit dostatek pracovních míst. Kromě toho, také zajišťuje obchodní příjem investice, který je považován za oprávněný v rámci programu EB-5. Žadatel spolu se svým manželem / manželkou a dětmi (do 21 let), může získat povolení k trvalému pobytu, pouze pokud byly tyto požadavky splněny, a potom schválené USCIS (United States Citizenship and Immigration Services).

Požadovaná částka investice.

Každý žadatel je povinen provést investici ve výši 1 milionu dolarů, nebo minimálně 500 000 dolarů. Výše základního kapitálu se musí investovat v USA a může mít podobu zásob, hotovosti nebo hmotného majetku, který je oceněn na základě USD tržní hodnoty.

Požadavky na vytváření nových pracovních míst.

Jakmile je investice provedena, vy a váš podnikatelský subjekt musíte poskytnout alespoň deset pracovních míst na plný úvazek pro občany USA. Kromě toho je nezbytné, aby tato pracovní místa byly vytvořeny v prvních dvou letech po udělení podmíněného trvalého pobytu. Musíte prokázat, že vaše investice vedla k vytvoření pracovních míst pro pracovníky přímo spojených s podnikatelským subjektem, který dostal počáteční investici.

Investice do podnikatelských subjektů.

Můžete získat několik podnikatelských subjektů ve kterých můžete investovat. Ale obecně, můžete investovat do nových obchodních společností, nebo můžete investovat v regionálním centru. Pro lepší pochopení rozdílu mezi těmito dvěma subjekty, zvažte následující faktory:

    • Obchodní společnosti jsou v souladu s právem považovány za neziskové subjekty. Ty mohou mít podobu různých obchodních struktur. Tyto struktury mohou zahrnovat omezené nebo obecné partnerství, korporace, jednotlivých vlastníků a obchodní vztahy důvěryhodnosti. Kromě toho, je pro vás důležité pamatovat na to, aby tyto podniky byly založeny po listopadu 1990.
    • Regionální centra jsou organizace, které byly zřízeny samotným USCIS. Jediným cílem těchto organizací je sponzorovat hlavní investiční projekty pro každou investici učiněnou ze strany EB-5 investory. Tyto organizace jsou obzvláště známé pro vytváření nepřímých pracovních míst a jsou ideální pro pomoc vývojáře a investorů projektů, protože jsou dostatečně účinné, zjednodušují požadavky z hlediska vytváření pracovních míst v souladu s pravidly a předpisy EB-5 vízového programu.

Klikněte sem a přečtěte si o Jak prokázat legální zdroj finančních prostředků? 

Je dobré vědět, co můžete získat, předtím než začnete jednat. Víza programy se mohou na první pohled zdát složité, protože kladou velký důraz na zbytečné detaily. Tyto maličkosti vám však mohou zabezpečit vaše investice a vaše rodina se může těšit na lepší budoucnost.

 Program EB-5 víz je jednoduchý pokud budete mít potřebné finanční prostředky a odborné znalosti. Nyní, když máte představu o základních požadavcích, můžete začít podnikat potřebné kroky k zajištění úspěšného pobytu v USA. Pokud se budete cítit zmatený ohledně jakékoliv požadavky v kterékoli fázi, radíme vám, abyste vyhledali profesionální právní pomoc.

 

Pro více informací o EB-5 zelené kartěE-2 investorských vízech nebo o L-vízech neváhejte kontaktovat Immigrationbiz.cz.

Líbil se Vám tenhle článek? Sdílejte ho nebo dejte LIKE. Nezapomeňte Přihlaste se do našeho Newsletter Immigration Biz a získejte ZDARMA e-book Jak získat E2 víza do USA a také získáte týdenní aktualizace ZDARMA!


0 comments… add one

Chci FREE EBOOK!

E2-investment-visa-usa-English-150thumb

Napsali o nás