EN | CZ | SK

Jaká je minimální investice při podání žádosti o L Visa?

L Visa

Jaká je minimální investice při podání žádosti o L Visa?

L-1 vízum je perfektní vízový program pro jednotlivce, kteří plánují podnikat v USA. Samotné získání víz není těžké, musíte však splnit všechny potřebné náležitosti, abyste byli úspěšní. Je velmi důležité vědět o tom, jaká minimální investice se vyžaduje pokud žádáte o L-1 Visa.

Investiční Požadavky na L-1 Visa

L-1 vízum má velký potenciál pro majitele podniků a podnikatele, kteří chtějí začít obchodní činnost v USA. Při tomto typu víz je opravdu zajímavé, že na rozdíl od EB-5, není nutné, abyste provedli značnou investici. L-1 vízum nevyžaduje, abyste investovali 500.000 dolarů nebo 1 000 000 dolarů, což je nezbytné při vízovém programu EB-5. To dává investorům možnost vybrat si z více možností. Vízum je poměrně flexibilní v tomto směru, protože neexistuje požadavek minimální investice. Kromě toho, není nutné a nevyžaduje se, abyste museli zaměstnat nějaký počet zaměstnanců.

I když neexistují žádná omezení týkající se investic, které musí být provedeny, skutečná zkouška spočívá v zajištění zda investice je dostačující k uspokojení celkových nákladů, které jsou spojeny s podnikatelskými výdaji tak, aby bylo možné podporovat výkonných pracovníků a manažerů do jednoho roku od jejího zahájení .

Každý, s dostatkem financí, může začít tím, že vytvoří pobočku nebo dceřskou společnost. Nicméně, nové kanceláře mohou být otevřeny přeložením zaměstnance z domovské země na základě L-1 víza. Bez ohledu na to, jaké investice byly uskutečněny, společnost ještě potřebuje prokázat kladnou návratnost investic. Tak dlouho, jak budete schopen toto udržet a pokračovat v činnosti, tak dlouho budou vaše L-1 víza aktivní.

Žádost o L-1 Visa

Při podání žádosti o L-1 vízum, je vysoce nepravděpodobné, že Vám bude uděleno oprávnění ke vstupu do USA, pokud nebudete mít vypracovaný Váš byznys plán. Budete muset podpořit váš případ s konkrétními fakty a čísly, abyste prokázali dostatečnou věrohodnost a reálnost Vaší žádosti. Úspěšnost vaší žádosti o víza závisí na potenciálu vašeho podnikového růstu v USA a investic potřebných pro provádění každodenních operací.

Pokud plánujete začít podnikat v USA, existuje mnoho různých faktorů, které budete muset mít na paměti, abyste si zajistili možnost na získání potřebných oprávnění. Pokud tak neučiníte, může to způsobit mnoho problémů a můžete zbytečně ztratit hodně času a peněz, které byste mohli použít někde jinde. Je důležité řešit všechny tyto faktory a problémy ještě před samotným procesem o víza, abyste úspěšně a bez problémů získali možnost podnikat v USA.

Líbil se Vám tenhle článek? Sdílejte ho nebo dejte LIKE.

Nezapomeňte Přihlaste se do našeho Newsletter Immigration Biz a získejte ZDARMA e-book Jak získat E2 víza do USA a také získáte týdenní aktualizace ZDARMA


Comments on this entry are closed.

Chci FREE EBOOK!

E2-investment-visa-usa-English-150thumb

Napsali o nás