EN | CZ | SK

H-1B pracovní visa pro začínající společnosti

H-1B pracovní visa

H-1B pracovní visa pro začínající společnosti.

H-1B vízum je nejčastějším způsob, jakým může zaměstnavatel sponzorovat profesionálních zaměstnanců v USA. Podmínkou je, že zaměstnanec musí mít pozici, která vyžaduje bakalářský titul nebo musí mít alespoň rovnocenné zkušenosti v této oblasti.

Jak můžete získat H-1B visa?

Za prvé, budete muset prokázat, že existuje vztah mezi zaměstnavatelem a zaměstnancem. Podle úřadu USCIS, začínající společnost by měla poskytnout důkazy o tom, že existuje samostatné představenstvo společnosti, které má schopnost najímat, propustit, vyplatit nebo kontrolovat prácu zaměstnance.

Kromě toho budete muset předložit důkazy prokazující vaši zprávu nad společností, například Investiční smlouvu, smlouvu o nákupu akcií atd. Dále doporučujeme předložit pracovní smlouvy mezi navrhovatelem a zaměstnancem.

H-1B visa pro začínající společnosti.

Pokud chcete žádat o H-1B vízum musíte splňovat další nezbytné požadavky, které jsou dobromyslná nabídka práce, specializovanost povolání a dostatečnost výrobních prostor. Zaměstnanec by měl od zaměstnavatele získat pracovní nabídku čestně a zaměstnavatel by měl zaplatit oprávněné osobě převažující mzdu. Dalším požadavkem je dokázat, že nabízená pracovní pozice je specializovaná a že zaměstnanec bude provádět pouze úkoly, při kterých může využít svou specializaci.

Dokumentace, kterou budete potřebovat:

• Společenská smlouva

• Stanovy společnosti

EIN/FEIN  (Employer Identification Number)

• Zápisy společnosti

• Podnikatelská licence

• Nájemní smlouva

• Bankovní výpisy

• Byznys plán

Pro více informací neváhejte kontaktovat Immigrationbiz.cz.

Líbil se Vám tenhle článek? Sdílejte ho nebo dejte LIKE. Nezapomeňte Přihlaste se do našeho Newsletter Immigration Biz a získejte ZDARMA e-book Jak získat E2 víza do USA a také získáte týdenní aktualizace ZDARMA!

 


0 comments… add one

Chci FREE EBOOK!

E2-investment-visa-usa-English-150thumb

Napsali o nás