EN | CZ | SK

Splňte si americký sen s EB-5 Visa program

EB-5 Visa

Splňte si americký sen s programem EB5 víz (EB-5 Visa)

Existuje několik kroků, které je třeba provést, abyste získali zelenou kartu prostřednictvím vízového programu EB-5. I když se tento proces může zdát složitý, je to stále jeden z nejlepších způsobů, jak získat zelenou kartu. Vízum vyžaduje, aby jednotlivec investoval 1 milion dolarů v městské oblasti nebo $ 500,000 ve venkovské oblasti na získání amerického občanství. Podívejme se tedy na pět nejdůležitějších kroků k získání EB-5 víza:

  1. Najít “investiční” projekt

Musíte začít tím, že najdete vhodný projekt do kterého můžete investovat. Ten může mít podobu projektů regionálního centra, nebo nové obchodní společnosti pro individuální investory. Pokud se chystáte investovat jako individuální investor, musíte si najít podnik sám. Nicméně, je to skvělá volba pro lidi, kteří chtějí provozovat své podnikání na vlastní pěst.

Na druhou stranu, pokud budete chtít, můžete zvážit investice přes “Regionální centrum”. I když budete pasivním investorem, budete přispívat vládě uznaným subjektem. Pomocí této volby můžete jednoduše investovat s centrem a získat malou návratnost vaší investice, která je obvykle 1% až 2%.

  1. Kontaktuje zkušeného právníka

Většina lidí se ptá, zda bude třeba, aby jejich advokát vedl přes celý proces získání víz. Je pravdou, že budete potřebovat právníka a ve většině případů budete potřebovat také účetního. Je důležité pořídit si zkušeného právníka, takže si můžete pečlivě zvážit různé důsledky spojené s vízovým programem, které jsou spojeny se založením vlastního podnikání. Také je potřeba, abyste podali příslušné žádosti a dokumenty v pravý čas.

  1. Investujte hlavní investici dokud váš advokát podá žádost I – 526

Jakmile jste našli vhodný projekt, investujte do něj hned. Investice je vytvořena na účelově vázaný účet, po níž váš imigrační právník podá žádost I-526. Chcete-li podat žádost, je třeba předložit důkaz, že vaše investice povedou k vytvoření deseti pracovních míst na plný úvazek pro pracující v USA. Podložíte vaši žádost s podrobným obchodním plánem. Kromě toho je pro vás také důležité, abyste prokázali, že vaše finanční prostředky pocházejí z důvěryhodného zdroje. Pak vám bude v průběhu čtyř až šesti měsíců oznámeno, zda byl návrh přijat, nebo ne.

  1. Vyžádání informací

Žádost o EB-5 vízum je komplexní a komplikovaný dokument. Pro lepší pochopení vaší strategie a finančních údajů, bude vláda často žádat o dodatečné informace, které jsou běžnou součástí procesu. Takové žádosti je třeba odevzdat vašemu právnímu zástupci ihned jak je dostanete vy.

  1. Žádost o podmínečnou zelenou kartu

Vláda vám vydá podmínečnou zelenou kartu po dobu dvou let, během kterých budete muset splnit všechny požadavky, které požaduje. Budete považován za oprávněného získat podmínečnou zelenou kartu poté, co bude vaše I-526 žádost schválena. Posledním krokem EB-5 víza je odstranit váš dvouletý podmíněný stav. Pokud to chcete udělat, váš imigrační právník bude muset podat I-829 žádost 90 dnů od data, kdy jste získali svůj podmíněný pobyt. Účelem této aplikace je dokázat, že jste splnili všechny požadavky vízového programu. Po tom, co byl váš podmíněný pobyt zrušen, vám americká vláda vydá trvalou zelenou karta šest měsíců poté co byla žádost I-829 předložena.

Nyní byste měli být schopni požádat o EB-5 vízum bez jakýchkoliv problémů. Držte se těchto pěti kroků a budete schopni získat zelenou kartu úspěšně a bez problémů.

Pro více informací o EB-5 zelené kartěE-2 investorských vízech nebo o L-vízech neváhejte kontaktovat Immigrationbiz.cz.

Líbil se Vám tenhle článek? Sdílejte ho nebo dejte LIKE. Nezapomeňte Přihlaste se do našeho Newsletter Immigration Biz a získejte ZDARMA e-book Jak získat E2 víza do USA a také získáte týdenní aktualizace ZDARMA!


0 comments… add one

Chci FREE EBOOK!

E2-investment-visa-usa-English-150thumb

Napsali o nás