EN | CZ | SK

Jak požádat o E-2 Investor Visa?

E-2 Investor Visa

Jak požádat o E-2 Investor Visa?

V tomto videu se dozvíte, jak se ucházet o E – 2 Investor Visa:

E-2 Investorské Visa patří do neimigračnej kategorie víz , které umožňují zahraničním investorům a podnikatelům přicestovat do USA a začít s jejich vlastním byznysem . Minimální investice je 50000 USD ale doporučujeme investorům začít alespoň s 80000 USD

Hlavní požadavky jsou :
AKTIVNÍ
REÁLNÉ PROBÍHAJÍCÍ
NE KRAJNÍ INVESTICE

Investor by si měl nejprve založit LLC ( Limited Liability Company ) a pak převést zdroje do pobočky v USA . Zdroje může investovat průběžně nebo je může investovat najednou.

Zdroj investice musí být legální. Dědictví, dar nebo úvěr zajištěný osobním majetkem bude dostačující.

Investoři mohou své rodiny přivést s sebou. Každý člen rodiny dostane E-2 víza a manžel / manželka se může ucházet o Work Authorization Card.

Pro více informací o EB-5 zelené kartě a o E-2 investorských visa neváhejte kontaktovat Immigrationbiz.cz.

Líbil se Vám tenhle článek? Sdílejte ho nebo dejte LIKE. Nezapomeňte Přihlaste se do našeho Newsletter Immigration Biz a získejte ZDARMA e-book Jak získat E2 víza do USA a také získáte týdenní aktualizace ZDARMA!


0 comments… add one

Chci FREE EBOOK!

E2-investment-visa-usa-English-150thumb

Napsali o nás